savasankanatlar.com 1 Yaşında!

Savaşan Kanatlar 1. Yılını Kutluyor!

12 farklı kategoride, dünyanın dört bir yanından son dakika havacılık haberleri ile ilginç ve bilgi dolu havacılık konulu deneme yazılarıyla dopdolu içeriği olan Türkiye’nin havacılık platformu www.savasankanatlar.com 1. yaşını kutluyor !

Kurulduğu 23 Nisan 2020 tarihinden bu yana 500’den fazla özgün içerik ile havacılık tutkunlarının karşısına çıkan Savaşan Kanatlar Havacılık Platformu, teknoloji alanındaki haberlerden askeri havacılık haberlerine, bilimdeki gelişmelerden ülkedeki son dakika havacılık haberlerine kadar çeşitli kategorilerde okuyucularını karşılıyor. Siteyi ziyaret eden okuyucularına haber ve deneme yazıları dışında mağaza bölümü ile havacılık temalı alışveriş imkanı ve forum kısmı ile alanında uzman kişilerce sohbet etme ve bilgi edinme imkanı da sunuyor.

Bu yolculukta emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Savaşan Kanatlar Medya Grubu olarak 1. yılımızı 23 Nisan gibi önemli bir günün heyecanı ile kutluyoruz. Aynı heyecan, aynı özveri, aynı çalışma azmi ve havacılık tutkusuyla nice yılları daha siz okuyucularımızla geride bırakmayı arzuluyoruz.

Bir cevap yazın